Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

B-MURALS

CENTRE D'ART URBÀ

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total
Amic
Aportant 10€ mensuals, ajudaràs a fer sostenible el projecte.
Mantenint la subscripció durant un any (120€) rebràs com a obsequi una risografia original, signada i numerada, d'Elian Chali.
10,00 € mensuals
Padrí/na.
Aportant 100€ mensuals, ajudaràs a fer sostenible el projecte.
El teu nom figurarà a la web, fent constar el teu suport al projecte.
Tindràs la possibilitat d'assistir a les pre-inauguracions de totes les exposicions, amb accés preferent a la compra d'obra original abans que l'exposició s'obri al públic.
Si mantens la subscripció durant un any, rebràs com a obsequi  la col·lecció sencera de "Còpia": 20 risografies originals, signades, numerades, de l'artista Elian Chali.
Si mantens la subscripció durant un any, organitzariem per a les 10 persones que triis, una jornada exclusiva d'immersió al projecte: presentació, ruta guiada, taller d'art urbà i vermouth final.
100,00 € mensuals
Sponsor
Aportant 1000€ mensuals, seràs un dels 4 sponsors principals del Centre d'Art Bostik Murals.
Mantenint la subscripció durant un any:
El teu nom i logotip figurarà a la web i a tots els suports de comunicació, fent constar patrocini al projecte.
Tindràs la possibilitat d'assistir a les pre-inauguracions de totes les exposicions, amb accés preferent a la compra d'obra original.
Disfrutaràs, per a les 10 persones que triis, d'una jornada exclusiva d'immersió al projecte Bostik Murals: presentació, ruta guiada, taller d'art urbà i vermouth final.
Accés gratuït als espais de Bostik Murals, per a reunions professionals o altres esdeveniments corporatius (4 vegades l'any).
Disseny d'una acció comunicativa a mida, a desenvolupar conjuntament entre l'equip de Bostik Murals i vosaltres.
Obsequi de la col·lecció sencera de risografies de la exposició "Copia", d'Elian Chali (20 risografies signades, numerades i emmarcades).
1.000,00 € mensuals